Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο οδηγός που έπεσε με το όχημά του στο λιμάνι της Επανομής
Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο που έκανε «βουτιά» στο λιμάνι της Επανομής, στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη (15/2).
Το όχημα έπεσε στη θάλασσα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και άμεσα στήθηκε επιχείρηση από το Λιμενικό Σώμα για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε μέσα κάποιος επιβάτης.
Στο σημείο βρέθηκαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος με όχημα, περιπολικό σκάφος, ενώ επιχείρησε και ιδιώτης δύτης.
Από τα νερά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο άνδρας -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- ο οποίος άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Επανομής
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Ρωσικά drones προκαλούν ζημιές σε τρία σκάφη υπό ξένη σημαία σε ουκρανικά λιμάνια
18:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά» (vid)
18:12
ΚΟΣΜΟΣ
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ISIS: Το χτύπημα των ΗΠΑ στη Νιγηρία και η νέα «σταυροφορία» Τραμπ – Το δόγμα της «συμμόρφωσης»
18:01
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Πάρο – Λύθηκε το χειρόφρενο (pics&vid)
17:50
ΕΛΛΑΔΑ