ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Ηράκλειο: Οι συνεχείς καυγάδες και το παρελθόν του δράστη

Δολοφονία Ηράκλειο: Οι συνεχείς καυγάδες και το παρελθόν του δράστη
Από το σημείο της δολοφονίας έγινε συλλογή στοιχείων ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI

Έντονοι ήταν οι καυγάδες του ζευγαριού στην Κρήτη με τη γυναίκα να πέφτει νεκρή το πρωί της Παρασκευής (16/2) από πυροβολισμό μέσα στο σπίτι τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν ο 38χρονος, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησε να καυγαδίζει έντονα με την 28χρονη.

Ο καυγάς ξέφυγε με τον 38χρονο να μην διστάζει να παίρνει ένα όπλο που είχε και να την πυροβολεί στο κεφάλι σκοτώνοντάς την.

Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε απευθείας την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Οι διασώστες μόλις έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή ενώ στο σημείο κλήθηκε και ο ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι είδαν την 28χρονη να βρίσκεται νεκρή στο έδαφος και τον 38χρονο να είναι από πάνω της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 38χρονος στη θέα των αστυνομικών δεν προέβαλε καμία αντίσταση παρά μόνο παραδόθηκε.

Ο ίδιος έχει συλληφθεί και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται.

Γνωστός στις Αρχές ο 39χρονος

Ο 39χρονος. σύμφωνα με το neakriti.gr ήταν σεσημασμένος για μικροπαραβατικότητα όπως μικροποσότητες ναρκωτικών και συμπλοκές αλλά δεν είχε στο «βιογραφικό» του καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.

Οι πρώτες μαρτυρίες, αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν πολύ «φασαριόζικο» με συχνούς καυγάδες, έντονες στιγμές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ και απασχόληση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις αφού φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης που προστέθηκε ως επιπλέον στοιχείο στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ηράκλειο: Δολοφονία γυναίκας από τον σύντροφό της - Ομολόγησε ο δράστης

Ο 39χρονος φαίνεται ότι είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες όχι όμως με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

Τι ακριβώς μεσολάβησε το πρωί της Παρασκευής και όπλισε το χέρι του 39χρονου εναντίον της 29χρονης συντρόφου του ερευνάται από τις αρχές όμως κατά μια εκδοχή φέρεται να την ξύπνησε και να διαπληκτίστηκαν ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε καταναλώσει αλκοόλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ