Καβάλα: Στο νοσοκομείο επτάχρονος μετά από επίθεση σκύλου
Επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένα επτάχρονο παιδί στην Καβάλα την Τετάρτη (14/2) με αποτέλεσμα να διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ ο μαθητής επέστρεφε στο σπίτι του από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Ελευθερούπολης, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε το αδέσποτο ζώο και το δάγκωσε.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι γονείς του παιδιού, που το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Ελευθερούπολης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καβάλας.
Αφού το ιατρικό προσωπικό προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο επτάχρονο αγοράκι, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.
Δύο ημέρες μετά, όπως ισχυρίστηκαν οι γονείς του και μεταδίδει το τοπικό μέσο proininews, το αδέσποτο κυκλοφορεί ελεύθερο στην ίδια περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ιωάννινα: Φόβος και τρόμος οι αγέλες σκύλων έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
ΚΟΣΜΟΣ
Μπέρναμ για Brexit: Στο τραπέζι η επιστροφή στην ΕΕ - «Έκανε περισσότερο κακό παρά καλό»
09:58
ΚΟΣΜΟΣ
Φόβοι για αεροπειρατεία σε πτήση από Ντουμπάι προς Τελ Αβίβ - Σηκώθηκαν μαχητικά
09:44
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ξυλοδαρμό του ανήλικου γιου του - Live στο TikTok το περιστατικό
09:39
ΚΟΣΜΟΣ
Συρία: Διαδηλώσεις ενάντια στην αύξηση της τιμής των καυσίμων - «Τελείωσε ο μήνας του μελιτος»
09:28
ΕΛΛΑΔΑ