Σε κυκλοφορία από σήμερα οι αμαξοστοιχίες Οδοντωτού και Διακοπτό – Καλάβρυτα
Ανανεώθηκε:
Επανέρχονται από σήμερα Σάββατο 17/02 στην κυκλοφορία οι αμαξοστοιχίες του Οδοντωτού 3334/3335 και 3338/3339 (Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό), που πραγματοποιούν έκτακτα δρομολόγια τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Hellenic Train.
Η ανακοίνωση:
Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από το Σάββατο 17.02.2024 επανέρχονται σε κυκλοφορία οι αμαξοστοιχίες του Οδοντωτού 3334/3335 και 3338/3339 (Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό), που πραγματοποιούν έκτακτα δρομολόγια τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια συμβουλευτείτε τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Hellenic Train: Στις ράγες και πάλι ο Οδοντωτός - Από πότε ξεκινούν δρομολόγια
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Κούσνερ ζήτησε να δει τον Σαρκοζί στη φυλακή αποκαλύπτει το Reuters
19:09
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξανά στις ράγες τη Δευτέρα (8/12) - Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών
18:58
Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέθανε 84χρονος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία
18:51