Χαλκίδα: Μαθητές Γυμνασίου έφτιαξαν fake ροζ φωτογραφίες 15χρονης και τις διακινούσαν στο διαδίκτυο
Ανανεώθηκε:
Μαθητές γυμνασίου της Χαλκίδας κατασκεύασαν ψεύτικες, άσεμνες φωτογραφίες 15χρονης συμμαθήτριας τους, διακινώντας τες στη συνέχεια σε φίλους τους στο διαδίκτυο.
Η μαθήτρια συνοδευόμενη από τη μητέρα της κατήγγειλε το σοκαριστικό συμβάν στην αστυνομία, υποδεικνύοντας ως δράστες δύο συμμαθητές της.
Σύμφωνα με το evima, η κοινωνία της Χαλκίδας είναι σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό με τις ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες που κατασκεύασαν μαθητές με θύμα συμμαθήτριά τους.
Όπως έγινε γνωστό μαθήτρια ηλικίας 15 ετών από τη Χαλκίδα πήγε το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης και μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν συμμαθητές της για διακίνηση άσεμνης φωτογραφίας της στο Instagram.
Η ανήλικη υπέδειξε ως δράστες δύο συμμαθητές της.
Συγκεκριμένα, οι συμμαθητές του κοριτσιού είχαν φτιάξει φωτογραφία της κοπέλας με άσεμνο σκίτσο και έστειλαν το fake υλικό σε 24 άτομα στο Instagram.
Η επεξεργασμένη φωτογραφία αναρτήθηκε αρχικά σε κλειστή ομάδα τεσσάρων ατόμων στο Instagram και εν συνεχεία μεταφορτώθηκε σε άλλη κλειστή ομάδα των 20 ατόμων στην ίδια πλατφόρμα.
Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος δύο 15χρονων όπως και για τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
SPONSORED
Ιράν: Η έδρα της ομάδας μας στο Μουντιάλ μεταφέρεται από τις ΗΠΑ στο Μεξικό με άδεια της FIFA
14:41
Πάτρα: Κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι την 16χρονη σύντροφό του - Είχε συλληφθεί και το 2024
14:27
Τάκης Θεοδωρικάκος: Για πρώτη φορά Ελληνίδα στο τιμόνι του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαπίστευσης
14:19
Χανιά: Συνελήφθη και ο πατέρας της τρίχρονης - Στο «μικροσκόπιο» οι θάνατοι δύο ακόμη παιδιών
14:16