ΕΛΛΑΔΑ

Νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται την Τρίτη

Νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται την Τρίτη
Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος

Νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται την Τρίτη 26 Ιουλίου σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.
Νεφώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν σε όλη την ηπειρωτική χώρα και τα νησιά του Ιονίου.
Βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές θα σημειωθούν στις παραπάνω περιοχές με εξαίρεση την Ανατολική Στερεά και τη Θράκη, όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά και ασθενή. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές μόνο νεφώσεις.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 19 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 35 και στην Κρήτη από 21 έως 29.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο, όπως αναφέρει το meteo.gr, θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ