Θεσσαλονίκη: Αναβιώνει η παρέλαση του καρναβαλιού με Fly over και τρίγωνα Πανοράματος
Μετά από 60 χρόνια η Θεσσαλονίκη αποκτάει και πάλι το δικό της καρναβάλι. Χιλιάδες καρναβαλιστές θα κατακλείσουν το κέντρο της πόλης, την Κυριακή 10 Μαρτίου, με τις ευφάνταστες στολές τους σατιρίζοντας επίκαιρα θέματα κυρίως τοπικής προέλευσης.
Fly over, τρίγωνα Πανοράματος και Μετρό. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις καρναβαλικές ομάδες που θα παρελάσουν στις 10 Μάρτιου στο πρώτο καρναβάλι της Θεσσαλονίκης μετά από 60 χρόνια.
Χιλιάδες Θεσσαλονικείς και επισκέπτες, θα συμμετάσχουν στην καρναβαλική παρέλαση που θα περάσει από την οδό Τσιμισκή και τη Λεωφόρο Νίκης.
Το καρναβάλι της Θεσσαλονίκης, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων, κατά τον 20ο αιώνα και επανέρχεται δυναμικά για να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη.
Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για την παρέλαση μπορούν να απευθυνθούν στην ομάδα «Καρναβάλι Θεσσαλονίκης» μέχρι και τις 7 Μαρτίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η 104χρονη που δεν έχει χάσει ούτε μία αποκριάτικη παρέλαση εδώ και δέκα δεκαετίες
Πρεμιέρα για το Πατρινό Καρναβάλι – «Τι κι αν μας "μπριζώνουν";» το φετινό θέμα
Μουσική, κοστούμια, χορός: «Μύρισε» καρναβάλι στη Βραζιλία
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:23
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία- Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08