Θεσσαλονίκη: Αναβιώνει η παρέλαση του καρναβαλιού με Fly over και τρίγωνα Πανοράματος
Μετά από 60 χρόνια η Θεσσαλονίκη αποκτάει και πάλι το δικό της καρναβάλι. Χιλιάδες καρναβαλιστές θα κατακλείσουν το κέντρο της πόλης, την Κυριακή 10 Μαρτίου, με τις ευφάνταστες στολές τους σατιρίζοντας επίκαιρα θέματα κυρίως τοπικής προέλευσης.
Fly over, τρίγωνα Πανοράματος και Μετρό. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις καρναβαλικές ομάδες που θα παρελάσουν στις 10 Μάρτιου στο πρώτο καρναβάλι της Θεσσαλονίκης μετά από 60 χρόνια.
Χιλιάδες Θεσσαλονικείς και επισκέπτες, θα συμμετάσχουν στην καρναβαλική παρέλαση που θα περάσει από την οδό Τσιμισκή και τη Λεωφόρο Νίκης.
Το καρναβάλι της Θεσσαλονίκης, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων, κατά τον 20ο αιώνα και επανέρχεται δυναμικά για να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη.
Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για την παρέλαση μπορούν να απευθυνθούν στην ομάδα «Καρναβάλι Θεσσαλονίκης» μέχρι και τις 7 Μαρτίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η 104χρονη που δεν έχει χάσει ούτε μία αποκριάτικη παρέλαση εδώ και δέκα δεκαετίες
Πρεμιέρα για το Πατρινό Καρναβάλι – «Τι κι αν μας "μπριζώνουν";» το φετινό θέμα
Μουσική, κοστούμια, χορός: «Μύρισε» καρναβάλι στη Βραζιλία
Φουντώνουν τα σενάρια για χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν - Φεύγει προσωπικό από την πρεσβεία στο Λίβανο
16:42
Κύπρος: Σε καραντίνα η επαρχία Λάρνακας λόγω αφθώδους πυρετού
16:31
Βολές Μακρόν κατά Ορμπάν για το 20ο πακέτο των ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Μόσχας
16:20
O Τραμπ «ευχαριστεί» το Ανώτατο Δικαστήριο για το μπλόκο στους δασμούς - «Μου δώσατε νέες εξουσίες»
16:10