ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στα Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Φρίκη στα Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο
Τα κίνητρα του άγριου εγκλήματος αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ INTIME NEWS

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα, καθώς όπως αναφέρουν πολλά τοπικά ΜΜΕ, ένας άνδρας 46 ετών τηλεφώνησε στην αστυνομία και δήλωσε ότι σκότωσε τον 76χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο.

Όπως τους είπε, διέπραξε τη δολοφονία μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν στην οδό Καρδίτσης. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της φονικής επίθεσης, όπως επίσης και οι ακριβείς συνθήκες των δραματικών γεγονότων.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, o δράστης ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε πως το έγκλημα δεν το διέπραξε, σήμερα, αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών. Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Ο καυγάς μεταξύ τους

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ αξιωματικοί της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες. Ο δράστης επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Η κλήση του δράστη στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος πιθανολογείται ότι ήταν ήδη νεκρός για 48 ώρες.

Όταν έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στην αποτρόπαιη εικόνα, ενώ «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ