Κλειστό από σήμερα και για έξι μέρες το αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω έργων
Ανανεώθηκε:
Αναστέλλονται για έξι ημέρες, από σήμερα Δευτέρα 19/02 έως και το μεσημέρι του Σαββάτου 24/02, οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», λόγω εργασιών αναβάθμισης των διαδρόμων.
Για τα τεχνικά έργα υποδομών των διαδρόμων στο αεροδρόμιο, έχει εκδοθεί αεροπορική οδηγία (ΝΟΤΑΜ) με το χρονοδιάγραμμα αναστολής των προγραμματισμένων πτήσεων.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η notam που θα ισχύσει από σήμερα και ώρα 10:30 το πρωί, έως το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:00 το μεσημέρι, προβλέπει ότι και οι δυο διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα αναγκαία τεχνικά έργα για την συντήρηση του οδοστρώματος.
Από την ΝΟΤΑΜ εξαιρούνται οι πτήσεις για αεροδιακομιδές ασθενών οι οποίες θα γίνονται κανονικά, εφόσον απαιτηθεί, μόνο από ελικόπτερα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλειστό από αύριο το αεροδόμιο Ηρακλείου λόγω εργασιών - Τι θα γίνει με τα δρομολόγια
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΑ στo Αεροπορικό Απόσπασμα Καρπάθου
23:20
Η φωνή των Judas Priest και ο Alice Cooper ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα παιδικό άλμπουμ (vid)
23:11
Αντιπαράθεση Ουκρανίας και Ουγγαρίας για τα εκρηκτικά σε αγωγό της Σερβίας
23:01
Ιταλία: Σε άλλα τρία αεροδρόμια περιορίζονται αυστηρά τα διαθέσιμα καύσιμα
22:50