Τραγικός θάνατος 42χρονου άνδρα στη Λαμία - Διαμελίστηκε από διερχόμενο όχημα
Ανανεώθηκε:
Τραγικός θάνατος 42χρονου άνδρα στην Λαμία σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου.
Ο άνδρας σύμφωνα με το Lamiareport, παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στο 3ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, στο ύψος του πρατηρίου Revoil.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 42χρονος είχε φύγει από το νοσοκομείο της Λαμίας με τα πόδια για να πάει στο σπίτι του στη νότια πλευρά της πόλης.

Για κακή του τύχη επέλεξε τον περιφερειακό δρόμο Λαμίας - Δομοκού και η επιλογή αυτή στάθηκε μοιραία, αφού ο 44χρονος οδηγός του αυτοκίνητου που βλέπετε στις φωτογραφίες, σε ένα σημείο που δεν υπάρχει καλός φωτισμός τον παρέσυρε και τον διαμέλισε.
Ο άτυχος 42χρονος διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα παράσυρση.
Το Φιλί του Γκουστάβ Κλιμτ γίνεται Lego: Θα χτιστεί από 4.000 τουβλάκια - θα εκτεθεί στο Μπελβεντέρε
15:24
Μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ - Με ειδικό καρτελάκι στο ράφι και ανάρτηση στο PosoKanei
15:15
Ιράν: Kαλεί τους πολίτες να περιορίσουν την κατανάλωση ρεύματος μετά τα αμερικανικά πλήγματα
15:05
Παύλος Πολάκης: Αποσύρω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
15:00