Αργυρούπολη: Τρεις συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε βάρος 21χρονης
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18/2), από αστυνομικούς του Τμήματος Ελληνικού- Αργυρούπολης, τρία άτομα, ηλικίας 17 και 18 ετών, για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Έχει σχηματισθεί δικογραφία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 21χρονη και με χρήση σωματικής βίας (λαβή κεφαλής) την ακινητοποίησαν και αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν προσωπικά της αντικείμενα. Η 21χρονη κατάφερε να απεμπλακεί και οι δράστες διέφυγαν.
Περιπολούντες αστυνομικοί, μετά από στοχευμένες αναζητήσεις εντόπισαν τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού- Αργυρούπολης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της παραπάνω αξιόποινης πράξης.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• σιδερογροθιά,
• 2 αναδιπλούμενα μαχαίρια,
• κόφτης και
• κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη 51χρονη που εξαπατούσε πολίτες - Παρουσιαζόταν ως υπάλληλος συμβολαιογραφείου
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος για μεταφορά μεταναστών – Έσπασε μπάρες διοδίων
Ποια η διάρκεια των θερινών εκπτώσεων - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
00:30
Κολομβία: Ταύρος... σκαρφάλωσε σε κερκίδες σταδίου και τραυμάτισε θεατές
23:57
Ζελένσκι: Η Ρωσία θέλει να στρατολογήσει 30.000 Βορειοκορεάτες
23:46
Ο Τομ Χανκς έμεινε... άφωνος όταν αντίκρισε το τατουάζ ενός Έλληνα θαυμαστή του
23:33