ΕΛΛΑΔΑ

Βγενόπουλος: Δεν έχω σχέση με δωροδοκία Χριστοδούλου

Βγενόπουλος: Δεν έχω σχέση με δωροδοκία Χριστοδούλου
EUROKINISSI

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του σε υπόθεση δωροδοκίας του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Χρ. Χριστοδούλου, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, και αναφέρει ότι αυτό θα αποδειχθεί και στα δικαστήρια.

«Πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα ότι καταχωρήθηκε υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας λόγω υποτιθέμενης δωροδοκίας του πρώην διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου κ. Χριστόδουλου Χριστοδούλου, ο οποίος έλαβε μετά την αποχώρηση από τα καθήκοντα του το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ από πελάτη της Λαϊκής Τράπεζας κατ' ισχυρισμόν του για συμβουλευτικές υπηρεσίες», αναφέρει ο κ. Βγενόπουλος και προσθέτει μεταξύ άλλων:

«Με την υπόθεση αυτή δεν έχω καμία σχέση και αυτό θα αποδειχθεί και δικαστικώς. Επίσης η υπόθεση αυτή, αρμοδιότητος της ελληνικής δικαιοσύνης, έχει ήδη κριθεί με τη διάταξη της εισαγγελέως εφετών κας Τσατάνη, η οποία την αρχειοθέτησε επειδή δεν προέκυψαν καν ενδείξεις ποινικών αδικημάτων από Έλληνες πολίτες. Βεβαίως, κατά βολική σύμπτωση, η υπόθεση στην Ελλάδα ανεσύρθη από το αρχείο προς περαιτέρω εξέταση μία ημέρα πριν από την καταχώρηση της ίδιας υπόθεσης στην Κύπρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ