Διαδηλώνουν στο Σύνταγμα οι μελισσοκόμοι - Σήμερα οι αποφάσεις των αγροτών
Ανανεώθηκε:
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αναμένεται να πραγματοποιήσουν το πρωί της Πέμπτης (22/2) οι μελισσοκόμοι, ακολουθώντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών.
Διεκδικούν την αντιμετώπιση των παράνομων ελληνοποιήσεων μελιού και του υψηλού κόστους παραγωγής, που «γονατίζει» τον κλάδο.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου συναντήθηκαν στις 4:00 τα ξημερώματα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αγροτικά αυτοκίνητα φορτηγά και πούλμαν και στη συνέχεια το κομβόι κατευθύνθηκε στο Ρίο όπου και συναντήθηκε με τους μελισσοκόμους της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου.
Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς τον Ισθμό, όπου ενώθηκαν με τους συναδέλφους τους από την υπόλοιπη Πελοπόννησο, όπου και σχημάτισαν μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία που έχει φθάσει στην Αθήνα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Να σημειωθεί ότι, σήμερα, Πέμπτη (22/2) οι αγρότες αποφασίζουν στα μπλόκα, μετά την απόβασή τους στην Αθήνα, για το μέλλον των κινητοποιήσεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρότες: Συζητούν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων - Στην Αθήνα την Πέμπτη οι μελισσοκόμοι
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Το «βαλτωμένο» μέτωπο των 1.200 χιλιομέτρων
23:06
Σαράντα μετανάστες εντόπισε το Λιμενικό στο Φαρμακονήσι
22:55
Νέες μακροχρόνιες συμφωνίες για τον Κάθετο Διάδρομο εξασφάλισε η Atlantic SEE LNG Trade
22:44
Ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες στη Γαλλία εν μέσω χειμώνα - Kοντά στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος
22:35