Πάτρα: Διασωληνωμένη φοιτήτρια που βρισκόταν σε κατάληψη - Απολύμανση στο κτήριο
Ανανεώθηκε:
Διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 20χρονη φοιτήτρια του Μαθηματικού, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών η οποία εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τετάρτη (21/2).
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φοιτήτρια εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα με εξάνθημα, διαταραχή στην πίεση και σύγχυση και τελικά διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα.
Η 20χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.
Στη συνέχεια, η φοιτήτρια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου εκεί, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διασωλήνωση λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της.
Μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού πρόκειται να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους όπου συστεγάζονται τα τμήματα Μαθηματικού και Βιολογικού του Πανεπιστημίου Πατρών.
Τέσσερα χρόνια πολέμου: Η ουκρανική σημαία υψώθηκε δίπλα στην ευρωπαϊκή στις Βρυξέλλες (pics)
14:36
Instant Win: Η νέα εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή
14:28
Ένταση για τα βίντεο στη δίκη των Τεμπών: Απορρίφθηκε το αίτημα για κλήτευση του Εφέτη Ανακριτή
14:24
Η Ρωσία προσφέρει στην Σερβία την κατασκευή πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
14:21