ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: Ένταση στην Αργαλαστή - Μαθητής κρέμασε στα κάγκελα του σχολείου αλβανική σημαία

Πήλιο: Ένταση στην Αργαλαστή - Μαθητής κρέμασε στα κάγκελα του σχολείου αλβανική σημαία
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένταση και αναβρασμό προκάλεσε μια κίνηση ενός μαθητή σε σχολείο της Αργαλαστής με τους συμμαθητές του να αντιδρούν και να τον μεταφέρουν σηκωτό στο γραφείο του διευθυντή. Την ίδια στιγμή το σχολικό συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα για να εξετάσει το περιστατικό.

Σύμφωνα με το gegonota.news το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου ένας μαθητής του σχολείου κρέμασε την αλβανική σημαία στα κάγκελα του προαυλίου.

Αυτήν του η πράξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση συμμαθητών του μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι τον οδήγησαν σχεδόν “σηκωτό” στον διευθυντή του σχολείου. Αντιδράσεις υπάρχουν και από γονείς μαθητών οι οποίοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι συγκαλείται σχολικό συμβούλιο υπό την προεδρία του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη, ο οποίος μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Αργαλαστή.

Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο μαθητής δήλωσε πως έχει μετανιώσει για την πράξη του, δεν ήθελε να προσβάλλει το σύμβολο της χώρας και όλα έγιναν για ένα αστείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ