Ακρωτηριάστηκε ο οπλίτης της ΕΛΔΥΚ μετά το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης
Ανανεώθηκε:
Στον ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού του 23χρονου οπλίτη που υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), προχώρησε το υγειονομικό προσωπικό.
Παράλληλα, ο 23χρονος τραυματίστηκε και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο μάτι.
Ο τραυματισμός, σύμφωνα με το philenews, του προκλήθηκε μετά από την έκρηξη χειροβομβίδας κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Στρατιώτης Μ.Κ. ο οποίος υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο νοσοκομείο οπλίτης που υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ - Τραυματίστηκε στην εκπαίδευση
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21
Τετ α τετ Μητσοτάκη με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων - Τι συζητήθηκε
15:17
Τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, ισότιμα στην αγορά εργασίας του τουρισμού
15:10
Κλειστός για τα φορτηγά ο κόμβος Ορμενίου - Ουρά χιλιομέτρων στο Τελωνείο των Κήπων
15:10