Συλλήψεις γιατρών για «φακελάκι»
Μόλις 100 ευρώ ήταν αρκετά για τον διευθυντή τμήματος μεγάλου δημοσίου νοσοκομείου για να πετάξει στα σκουπίδια τον όρκο του Ιπποκράτη και να βάλει «φακελάκι» στη τσέπη του.
Ο 36χρόνος που πάσχει από σοβαρή και σπάνια ασθένεια και τον παρακολουθούσε αρχικά ιδιώτης γιατρός, έπρεπε να δώσει το φακελάκι για να του κάνει ο γιατρός του δημοσίου νοσοκομείου μια ενδοφλέβια ένεση αντιβίωσης.
Και μάλιστα όπως καταγγέλλει, ο ιδιώτης γιατρός ήταν αυτός που τον παρέπεμψε στον γιατρό του δημοσίου λέγοντας του «δώσε στο τέλος στο συνάδελφο και 100ευρω!!»
Μόλις οι αστυνομικοί του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων ενημερώθηκαν από τον 36χρονο προσημείωσαν τα χρήματα και ο γιατρός συνελήφθη.
Οι αδιάφθοροι για μια ακόμη φορά άκουσαν τις δικαιολογίες του γιατρού «μου τα άφησε στο γραφείο χωρίς να ξέρω τίποτα....»
Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν και οι δυο γιατροί και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
ΗΠΑ: Ο προοδευτικός Αμπντούλ Ελ Σαγιέντ κέρδισε το χρίσμα των Δημοκρατικών στο Μίσιγκαν
21:46
Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς
21:37
Βίντεο από τη σύλληψη γυναίκας που τραυμάτισε τέσσερα άτομα με μαχαίρι στο Κόβεν Γκάρντεν
21:35
Ρωσία: Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην αποθήκη της Wildberries
21:24