Εξαφάνιση 27χρονης από τη Θεσσαλονίκη - Αγνοείται μία εβδομάδα
Ανανεώθηκε:
Την εξαφάνιση μιας 27χρονης από κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Θεσσαλονίκη έκανε γνωστή το «Χαμόγελο του Παιδιού», επισημαίνοντας πως τα ίχνη της αγνοούνται από τις 18 Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για την Αλ Μάρζο Μπαγιάν, ιρακινής καταγωγής, που έφυγε από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Λαγκαδικίων, προκειμένου να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη. Έκτοτε, τα ίχνη της αγνοούνται.
Η νεαρή γυναίκα έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρα μποτάκια, γκρι μπουφάν και άσπρη μπλούζα.
Ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ CNN GREECE: Δικηγόρος οικογένειας θύματος Τεμπών: «Στη δίκη αναμένουμε αναβάθμιση και διεύρυνση κατηγορητηρίου»
21:51
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Βομβαρδισμός» απειλών κλιμακώνει επικίνδυνα τον πόλεμο- Το τελεσίγραφο Τραμπ και το «κλείδωμα» των Στενών
21:50
ΣΠΟΡ
Εκτός μεταλλίων ο Μίλτος Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα - Έμεινε 6ος με άλμα στα 8,19
21:40
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Θα υπάρξει ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν - Σύντομα θα μάθετε για το τελεσίγραφο
21:31
ΚΟΣΜΟΣ