Τέμπη: Στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος φοιτητές από όλη τη χώρα
Με πανό και ζητώντας δικαίωση για τους συμφοιτητές τους που έχασαν τη ζωή τους, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη κατέφθασαν το Σάββατο (24/2), στο σημείο του δυστυχήματος, φοιτητές και φοιτήτριες από όλη τη χώρα.
«Στείλε όταν φτάσεις. Δεν έφτασε ποτέ» γράφουν τα πανό τους.
«Είμαστε εδώ ένα χρόνο μετά για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι το έγκλημα αυτό όχι μόνο θα ξεχαστεί, αλλά θα συνεχίσει να είναι νωπό μέσα στα μυαλά. Μέσα σε αυτό το τρένο είχαμε συναδέλφους μας που χάθηκαν, 13 ανθρώπους από το ΑΠΘ» δήλωσε χαρακτηριστικά μέλος του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Nωρίτερα μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τα 57 θύματα του δυστυχήματος στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών
Κοζάνη: Νεκρή η 16χρονη μαθήτρια που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις τουαλέτες του σχολείου
15:18
Η Ουκρανία παρέλαβε από τη Ρωσία 252 σορούς στρατιωτών - Προχωρά η διαδικασία ταυτοποίησης
15:04
25ο HealthWorld Conference: Η Υγεία ως επένδυση με μέτρο το όφελος για τον ασθενή
15:01
Εκ νέου υποβολή αιτήσεων από σήμερα για το στεγαστικό επίδομα - Ποιους αφορά
14:56