Άρτα: Συνελήφθη 83χρονος για γενετήσιες πράξεις δίπλα σε παιδική χαρά
Στη σύλληψη ενός 83χρονου προχώρησαν σήμερα Σάββατο (24/2) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η σύλληψη έγινε μετά την καταγγελία 45χρονης μητέρας για γενετήσιες πράξεις δίπλα σε παιδική χαρά και στη μέση του δρόμου.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο 83χρονος με το αυτοκίνητό του στάθμευσε μπροστά σε παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό της Άρτας.
Η καταγγελία 45χρονης μητέρας
Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, μέσα στην παιδική χαρά βρισκόταν η 45χρονη μητέρα και ο 9χρονος γιος της που έπαιζε. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ηλικιωμένος αρχικά βγήκε από το αυτοκίνητό του για τη φυσική του ανάγκη και στη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και προέβη σε γενετήσια πράξη.
Η έρευνα της Αστυνομίας ξεκίνησε άμεσα και έτσι ο ηλικιωμένος συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο 70χρονος για σεξουαλική κακοποίηση της εγγονής του
Παιανία: Συνελήφθη 14χρονος για διακίνηση «ροζ βίντεο» με ανήλικη
Taylor Swift: Δωρεά ύψους 1 εκατ. δολαρίων στη Feeding America
20:22
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
20:12
Συνάντηση Ζελένσκι -Τραμπ την Κυριακή: Έτοιμος για δημοψήφισμα ο Ουκρανός πρόεδρος για το εδαφικό
20:10
Tροχαίο στις Μοίρες: Σε σοβαρή κατάσταση 78χρονος μετά από σύγκρουση Ι.Χ. με μηχανή
19:58