Νεκρό έμβρυο φέρεται να εντοπίστηκε μέσα σε αποχέτευση στη Σόλωνος
Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν υπάλληλοι της καθαριότητας στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2) υπάλληλος καθαριότητας φέρεται να βρήκε στο σύστημα αποχέτευσης κτηρίου επί της οδού Σόλωνος 140 στα Εξάρχεια τη σορό ενός εμβρύου, που είχε και τον ομφάλιο λώρο.
Ο υδραυλικός εργαζόμενος σε εταιρεία αποφράξεων, είδε μέσω κάμερας στην αποχέτευση κάτι που παρέπεμπε σε νεκρό βρέφος και ειδοποίησε την αστυνομία.
Το κτήριο είναι κλειδωμένο και οι αστυνομικοί περιμένουν τον ιδιοκτήτη να τους ανοίξει προκειμένου να ερευνήσουν αν πράγματι πρόκειται για βρέφος ή κάτι άλλο.
Ο υπάλληλος φέρεται να εντόπισε το εύρημα το μεσημέρι, αλλά ειδοποίησε τις Αρχές κάποιες ώρες αργότερα.
Κοντά στο σημείο βρίσκεται και μία μαιευτική κλινική.
Η εικόνα που έχει αποτυπώσει ο υπάλληλος δείχνει να πρόκειται για βρέφος, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν το έχουν εντοπίσει ακόμη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 47χρονη για τηλεφωνικές απάτες με λεία 280.000 ευρώ
Στις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω - Νοικιάζω»: Τα κριτήρια και οι κατοικίες
05:00
Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ τον Ιούνιο - Οι θεματικές ενότητες
04:00
Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Ποια τα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων
03:00
Ο μισθός μπαίνει υποχρεωτικά στις αγγελίες - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00