ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Πέθανε ο 18χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ έπειτα από τροχαίο

Ρόδος: Πέθανε ο 18χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ έπειτα από τροχαίο
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έπειτα από οκτώ μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρόδου, ο 18χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο σε επαρχιακό δρόμο του νησιού, δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή ο 18χρονος πέθανε χθες, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Ρόδου.

Το παλικάρι από το νησί της Ρόδου τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της 18ης Φεβρουαρίου στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ρόδου - Καλλιθέας.

Πρόκειται για τον Π. Χ. μόλις 18 ετών.

Έσβησε στη ΜΕΘ ο 18χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίοΡοδιακή

Κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου, δίκυκλο όχημα στο οποίο οδηγούσε ο νεαρός (κοντά στο σούπερ – μάρκετ ΑΒ) προσέκρουσε με σφοδρότητα σε στάση λεωφορείου.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι το όχημα διέλυσε το πλαϊνό μέρος της στάσης περνώντας μέσα από τα τζάμια!

Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς, 8 μέρες μετά κατέληξε. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.

Μετά από 8 μέρες στη ΜΕΘ ο 18χρονος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο με την μηχανή του, απεβίωσεΡοδιακή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ