ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρό το έμβρυο στη Σόλωνος έκαναν οι αστυνομικοί

Αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρό το έμβρυο στη Σόλωνος έκαναν οι αστυνομικοί
Το κτήριο στη Σόλωνος όπου βρέθηκε το νεκρό έμβρυο Eurokinissi/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρό  το έμβρυο στη Σόλωνος ψάχνουν οι αστυνομικοί, προχωρώντας σε αυτοψία στο χώρο. 

Nωρίς το πρωί της Τρίτης (27/2) κλιμάκιο αστυνομικών, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, πραγματοποίησε αυτοψία στη ΜΚΟ, στην οδό Σόλωνος. Παράλληλα, αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο εντοπισμός του εμβρύου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι τριών - τεσσάρων μηνών και είχε τον ομφάλιο λώρο, έγινε στις 3:30 χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού της αποχέτευσης σε κτήριο όπου στεγάζεται η ΜΚΟ στην οδό Σόλωνος. Ο εργαζόμενος που το εντόπισε το παρέδωσε στους υπεύθυνους της Δομής, ενημέρωσε τον εργοδότη του και στην συνέχεια ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί αρχικά δεν έβρισκαν τους υπευθύνους της ΜΚΟ. Αργά το βράδυ το έμβρυο εντοπίστηκε σε ένα χώρο που έμοιαζε με ψυγείο. Οι αρμόδιοι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση θα ζητήσουν λίστα των γυναικών που έχουν επισκεφθεί τα γύρω ιατρεία το τελευταίο διάστημα. Το σενάριο που εξετάζεται είναι μήπως κάποια γυναίκα απέβαλε στην τουαλέτα και στην συνέχεια έφυγε.

Φως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία που θα γίνει σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ