Κακοκαιρία «Δωροθέα» από την Πέμπτη: Φέρνει βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες
Για τη νέα κακοκαιρία με το όνομα «Δωροθέα» που θα επηρεάσει τη χώρα μας από την Πέμπτη, μας προετοιμάζει ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.
Πρόκειται για ένα σύστημα που όπως εξηγεί ο κ. Κολυδάς, θα φέρει βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει και τη θερμοκρασία, που θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.
«Το βαρομετρικό χαμηλό που σχηματίζεται αύριο στη Κεντρική Μεσόγειο, έχει ονομαστεί Dorothea από το Group Κεντρικής Μεοσογείου της Eumetnet. Το σύστημα αυτό θα αρχίζει να επηρεάζει και τη χώρα μας από το απόγευμα της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες. Πάντως η θερμοκρασία δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά», αναφέρει την ανάρτησή του ο κ. Κολυδάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
«Επελαύνει» η κακοκαιρία «εξπρές»: Μεγάλα ύψη βροχής σε Καρδίτσα, Σπάρτη και Ημαθία
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή στους πολίτες
CULTURE
Γλυπτά του Παρθενώνα: Επιμένει στο «όχι» το Λονδίνο – Συζητά μόνο δανεισμό για την Αθήνα
06:50
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Οι Δημοκρατικοί πήραν και τη Γερουσία – Το μπλε «κύμα» νίκησε τον Τραμπ
06:39
ΚΟΣΜΟΣ
New York Times: Πάνω από 95% οι πιθανότητες των Δημοκρατικών για τον έλεγχο Γερουσίας και Βουλής
06:33
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04 Νοεμβρίου)
06:30
ΚΟΣΜΟΣ