Συμμετέχουν και οι αγρότες στην απεργία - Θα κάνουν κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στη Λάρισα
Ανανεώθηκε:
Στις απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν ανακοινωθεί αναμένεται να συμμετέχουν και οι αγρότες, σήμερα 28 Φλεβάρη, ημέρα συμπλήρωσης ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τους Θεσσαλείς να προχωρούν στην κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στη Λάρισα.
Με τον τρόπο αυτό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους που εκδόθηκε από την Πανελλαδική Επιτροπή μπλόκων με σκοπό να εκδηλώσουν «την αλληλεγγύη μας και καταγγέλλοντας τις προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη ένα χρόνο αργότερα».
Από την πλευρά τους οι αγρότες της Θεσσαλίας συμμετέχουν στην πανεργατική απεργία στην μνήμη των θυμάτων στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη με συμβολική παρουσία με τρακτέρ στη συγκέντρωση και στη συνέχεια στην πορεία προς το σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα, όπου θα πραγματοποιήσουν και κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής το μεσημέρι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στείλε όταν φτάσεις: Το μεγάλο αφιέρωμα του CNN Greece για την τραγωδία στα Τέμπη
Apocalypse now (Trump edition)
07:45
Το πετρέλαιο υποχωρεί κάτω από τα 100 δολάρια μετά τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν για εκεχειρία - Πτώση 15%
07:43
Osama Mobarez (EMGF): Θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ενεργειακών συστημάτων
07:42
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 80χρονη έχασε τη ζωή της - Το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες (vid)
07:40