Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης - Η ανάρτηση του γιού του, Αλέξανδρου
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο Ηλίας Λογοθέτης. Τη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή πριν από λίγο με ανάρτησή του ο γιος του επίσης ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης ο οποίος σε ένα insta-story έγραψε σε μία μαύρη σελίδα «Αντίο γαλάζια μάτια».
Ο Ηλίας Λογοθέτης γεννήθηκε στη Λευκάδα στις 15 Απριλίου 1939. Ήταν απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου.

Αν και τον μάγευε περισσότερο η όπερα, ήρθε σε επαφή με το θέατρο μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1967.
Εκτοτε πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1970, στο έργο «Βαβυλωνία».
Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.
Έχει συνεργαστεί με τους θιάσους Γιάννη Φέρτη-Ξένιας Καλογεροπούλου, Κάκιας Αναλυτή-Κώστα Ρηγόπουλου, Νίκου Ξανθόπουλου, Θανάση Βέγγου, Άγγελου Αντωνόπουλου-Μιράντας Κουνελάκη, με το «Αμφιθέατρο» του Σπύρου Ευαγγελάτου κ.ά.
Συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα στην τηλεόραση στο γνωστό «Θέατρο της Δευτέρας» στην ΕΡΤ1 και είχε λάβει μέρος, επίσης, σε μουσικές παραστάσεις, όπως το αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ.
Δείτε τον σε απόσπασμα από την Επιθεώρηση «Ο Αγαπητικός της Δημητρούλας» [1988]:
Σύζυγός του είναι η ηθοποιός Μαρία Ζαχαρή και γιος του ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος ακολούθησε και αυτός την υποκριτική.
Αυστρία: «Η ΕΕ να φέρει κυρώσεις για να αποτρέψει τον Τραμπ από την προσάρτηση της Γροιλανδίας»
22:03
Φον ντερ Λάιεν: «Προτεραιότητα η επανένωση της Κύπρου», λέει η πρόεδρος της Κομισιόν
21:53
Μινεάπολη: Αξιωματικός της ICE πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα - Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικούς
21:44
Missing Alert: Εξαφανίστηκε 14χρονος στον Άλιμο
21:34