Δικογραφία σε βάρος δύο αστυνομικών για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος δύο αστυνομικών, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, για υπόθεση νοθείας και ανάρτησης σε διαδικτυακή ομάδα διαταγής ανώτατου Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η πράξη αυτή υπέπεσε στην αντίληψη του Αξιωματικού, ο οποίος χθες Τρίτη (27/2) προέβη σε σχετική καταγγελία.
Ο ένας κατηγορούμενος αστυνομικός παραποίησε το περιεχόμενο διαταγής, η οποία είχε εκδοθεί το προηγούμενο βράδυ, διατηρώντας ωστόσο τον τίτλο της υπηρεσίας, τον αριθμό πρωτοκόλλου, την ημερομηνία, τον υπογράφοντα και τον συντάκτη, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται ότι την ανήρτησε στη διαδικτυακή ομάδα.
Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν αυτοβούλως και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού που συνελήφθη για κλοπές
Αστυνομικός έπαιρνε 150 εύρω τη μέρα για να εκβιάζει και να μεταφέρει ναρκωτικά
Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε έως 60 ευρώ πριν το Πάσχα για το επίδομα καυσίμων
06:00
Πώς διαμορφώνονται οι νέοι μισθοί σε Δημόσιο και ΟΤΑ μετά την αύξηση του κατώτατου - Παραδείγματα
05:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
04:00
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους του Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00