ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Μαυρομάτης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Στην εντατική και η σύζυγός του

Μανώλης Μαυρομάτης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Στην εντατική και η σύζυγός του
O δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλη Μαυρομάτης, αλλά και η σύζυγός του Ρένα, οι οποίοι νοσηλεύονται στο  νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» με εγκαύματα από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. 

Οπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκε χωρίς επιτυχία άλλη μία προσπάθεια αποσωλήνωσης. Θα επιχειρηθεί ξανά τα επόμενα 24ωρα.

Σε βαριά κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η σύζυγός του γνωστού αθλητικογράφου, Ρένα Βενιέρη, η οποία τις προηγούμενες μέρες μεταφέρθηκε από την Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στην κεντρική ΜΕΘ εξαιτίας περαιτέρω επιδείνωσης.
Είναι και οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση

Ο αθλητικογράφος έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του ενώ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση της συζύγου του, η οποία, έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 18/2 όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την ηλεκτρική κουζίνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμά τους, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασής της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ