ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Εισβολή νεαρής γυναίκας σε σχολική τάξη γυμνασίου – Χτύπησε μαθήτρια στο κεφάλι

Αγρίνιο: Εισβολή νεαρής γυναίκας σε σχολική τάξη γυμνασίου – Χτύπησε μαθήτρια στο κεφάλι
ΙΝΤΙΜΕ

Ένα άνευ προηγουμένου επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε  γυμνάσιο του Αγρινίου, με μια 22χρονη γυναίκα να εισβάλει σε σχολική αίθουσα και εν ώρα μαθήματος και να χτυπά μαθήτρια.

Τα αίτια αυτής της επίθεσης που οδήγησαν το 15χρονο θύμα στο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ σε βάρος της 22χρονης σχηματίστηκε δικογραφία.

Το επεισόδιο σύμφωνα με το agrinionews.gr, εκτυλίχθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στο γυμνάσιο Εμπεσού του Αγρινίου μέσα σε τάξη.

Η 22χρονη είχε μπει στο σχολείο για να μιλήσει με τον μαθητή αδερφό της. Για λόγους που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, φέρεται να επιτέθηκε στην μαθήτρια τραυματίζοντάς την στο κεφάλι και χτυπώντας την με δύναμη σε τοίχο.

Αμέσως η δράστιδα τράπηκε σε φυγή ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες οδηγώντας την στην δικαιοσύνη.

Η νεαρή μαθήτρια διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Αγρινίου για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, καθώς φέρεται να έχει υποστεί θλαστικό τραύμα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και ιδίως σε γονείς και κηδεμόνες τα παιδιά των οποίων φοιτούν στο σχολείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ