Μπαράζ εμπρησμών στο κέντρο της Αθήνας - Δύο συλλήψεις για όπλα
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τους εμπρησμούς οχημάτων που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (29/2) στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει προβεί σε δύο συλλήψεις για οπλοκατοχή, καθώς εκτιμάται πως τα δύο αυτά περιστατικά συνδέονται.
Όλα ξεκίνησαν στις 8:15 όταν ξέσπασε η φωτιά σε αυτοκίνητο στην 3η Σεπτεμβρίου και Τρικόρφου. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 8:27 στις φλόγες τυλίγεται όχημα στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Αλεξάνδρας.
Ακολουθεί φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη Σαριπόλου, στις 8:43 σε ένα ακόμη αυτοκίνητο στη Σολωμού και στις 9:15 μια ακόμη φωτιά σε κάδο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και ενδεχομένως να σημειώθηκε έκρηξη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Από ελέγχους που πραγματοποίησαν οι Αρχές, συνελήφθησαν δύο άνδρες, κουρδικής καταγωγής, στο όχημα των οποίων εντοπίστηκαν δύο καραμπίνες τύπου Beretta.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ιουλιανού - Βρέθηκαν όπλα στο όχημά τους
Στις φλόγες οχήματα στα Εξάρχεια - Άγνωστοι έβαλαν φωτιά και σε κάδους
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57
Υπάρχει αλληλοκατανόηση ανάμεσα σε Πούτιν και Γουίτκοφ αποκαλύπτει σύμβουλος του Κρεμλίνου
23:48
Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα αναχώματα Βαλομανδρίου και Ρογκίων (pics)
23:38
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι - Σχεδίασε το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο
23:29