Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο οι τρεις συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια
Ανανεώθηκε:
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν, με την αυτόφωρη διαδικασία, οι τρεις νεαροί, ηλικίας 19, 20, 21 ετών, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.
Μεταξύ αυτών είναι δύο αδέλφια, ενώ η δίωξη που τους απαγγέλθηκε αφορά -κατά περίπτωση- τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων (αντίσταση) και της παράνομης οπλοφορίας.
Στο μεταξύ, τον τραυματισμό διαδηλώτριας από δυνάμεις των ΜΑΤ κατά τα χθεσινά επεισόδια στην απεργιακή πορεία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, κατήγγειλε το ΜέΡΑ25.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μέλος του, τη συντονίστρια της Οργάνωσης Βάσης Θερμαϊκού Μαρία Στεργιάδου, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Δύο σακίδια με 16 μολότοφ βρέθηκαν εντός του ΑΠΘ
Γουινέα: Στους 34 οι νεκροί από την κατάρρευση χωματερής στην Κονακρί
09:10
18χρονος στο Τέξας κατασκεύασε αισθητήρα για ρομποτικά συστήματα με κόστος κάτω από 25 δολάρια
09:08
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με ΙΧ
09:08
Ντόλι Πάρτον: «Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλη σαν κι αυτή» - Το συγκινητικό «αντίο» των καλλιτεχνών
08:58