Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο οι τρεις συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια
Ανανεώθηκε:
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν, με την αυτόφωρη διαδικασία, οι τρεις νεαροί, ηλικίας 19, 20, 21 ετών, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.
Μεταξύ αυτών είναι δύο αδέλφια, ενώ η δίωξη που τους απαγγέλθηκε αφορά -κατά περίπτωση- τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων (αντίσταση) και της παράνομης οπλοφορίας.
Στο μεταξύ, τον τραυματισμό διαδηλώτριας από δυνάμεις των ΜΑΤ κατά τα χθεσινά επεισόδια στην απεργιακή πορεία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, κατήγγειλε το ΜέΡΑ25.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μέλος του, τη συντονίστρια της Οργάνωσης Βάσης Θερμαϊκού Μαρία Στεργιάδου, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Δύο σακίδια με 16 μολότοφ βρέθηκαν εντός του ΑΠΘ
Ιαπωνία: Νεοφυής εταιρεία ζητεί να εγκριθεί μια θεραπεία για τη νεφρική ανεπάρκεια στις γάτες
11:17
Αυξάνονται οι αντιρρησίες συνείδησης στη Γερμανία - 2.656 αιτήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2026
11:12
Ατύχημα σε λούνα παρκ στην Ισπανία: Κόπηκε ιμάντας παιχνιδιού - Τέσσερις τραυματίες (vid)
11:09
M. Palmer (Visa) στο CNN Greece: πως οι πληρωμές κάνουν πραγματικά χρήσιμα τα ψηφιακά πορτοφόλια
11:07