Τέμπη: Διεκόπη η πρώτη εκδίκαση αγωγής αποζημίωσης συγγενών θυμάτων
Διεκόπη για τις 5 Απριλίου η πρώτη εκδίκαση αγωγής αποζημίωσης συγγενών των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μετά από πρόταση των δικηγόρων του ΟΣΕ και της Hellenic Train.
Η αγωγή αυτή αφορά στον Ιωάννη Καρυώτη, ελεγκτή της αμαξοστοιχίας, που μαζί με ακόμη 56 ανθρώπους βρήκε τραγικό θάνατο την 28η Φεβρουαρίου του 2023.
Τέσσερα συγγενικά του πρόσωπα στρέφονται κατά του ΟΣΕ και της εταιρείας Hellenic Train για την ηθική βλάβη που υπέστησαν, αλλά και για ψυχική οδύνη και ζητούν αποζημίωση συνολικού ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ από τις δύο εταιρείες.
Οι τέσσερις συγγενείς που στρέφονται κατά των εταιρειών με την αγωγή τους βρέθηκαν την Παρασκευή (1/3) ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδίκαση της αγωγής τους. Αυτή τελικά δεν προχώρησε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέμπη: Ορίστηκε νέος πραγματογνώμονας - Στο «μικροσκόπιο» η έκρηξη μετά τη σύγκρουση των τρένων
Σεισμική δόνηση 3,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κάσσου
22:17
Ο ΟΗΕ καταδικάζει τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για το Ισραήλ
22:06
Στα λευκά «ντύθηκαν» Σαουδική Αραβία και Κατάρ - Εντυπωσιακές εικόνες με χιόνια σε αμμόλοφους (vids)
21:55
Ξεκίνησε η καταβολή των αυξημένων συντάξεων Ιανουαρίου
21:43