ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: Η γυναίκα του θύματος φώναζε στο άντρα της «μπες μέσα» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Νίκαια: Η γυναίκα του θύματος φώναζε στο άντρα της «μπες μέσα» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες
Δυνάμεις της ΕΛΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ έξω από το σπίτι της οδού Κυζίκου στη Νίκαια, όπου συντελέστηκε η τραγωδία το πρωί της Παρασκευής,1/3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τουλάχιστον αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις των γειτόνων για την άγρια δολοφονία γαμπρού από τον 64χρονο πεθερό του, που έγινε το πρωί, στην Νίκαια. Κακοποιητική συμπεριφορά καταγγέλλουν για τον αυτόχειρα δράστη οι μάρτυρες.

 

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Κυζίκου 25, όταν ο άνδρας πυροβόλησε με δίκανο και σκότωσε τον γαμπρό του και κατόπιν αυτοκτόνησε. Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:23 το πρωί της Παρασκευής 1/3.

Όπως όλα δείχνουν, ο πεθερός του θύματος -που έφτασε από τη Θεσσαλονίκη έχοντας μαζί του ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο- του είχε στήσει καρτέρι και μόλις ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι με κατεύθυνση το αυτοκίνητό του άνοιξε πυρ εναντίον του.

Λίγο αργότερα ο 64χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Μαρτυρίες

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας, φέρεται να είδε με τα μάτια του αιματηρό σκηνικό.

Όπως υποστήριξαν οι μάρτυρες, το παιδί φώναζε: «Μαμά, βγες έξω. Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά».

Σύμφωνα με μια άλλη μαρτυρία αρχικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός, ουρλιαχτά, η γυναίκα του θύματος να φωνάζει στο άντρα της «μπες μέσα» και στην συνέχεια ο δράστης έβαλε τέλος στην ζωή του.

Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Ξεκίνησαν έρευνα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, ο οποίος είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη έχοντας πρόσφατα χωρίσει με τη σύζυγό του.

«Κακοποιητικός ο δράστης»

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, συγγενείς του θύματος υποστήριξαν ότι ο δράστης ήταν κακοποιητικός και ότι φέρεται να χτυπούσε την κόρη του και τη σύζυγό του.

Η κόρη του είχε φύγει χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και είχε κάνει τη δική της οικογένεια, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός του τον χώρισε πριν από 4 χρόνια και αναζήτησε βοήθεια από την κόρη της και τον γαμπρό της εδώ στην Αθήνα.

Πριν λίγο καιρό είχε φύγει από το σπίτι των παιδιών της και είχε νοικιάσει ένα δικό της σε κοντινή απόσταση. Αυτό που φέρεται να εξόργισε τον δράστη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είναι το ότι πρόσφατα του είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Φονική ενέδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος δράστης φέρεται να πίστευε ότι η κόρη του και ο 39χρονος γαμπρός του έφταιγαν για τον χωρισμό με τη σύζυγό του, η οποία είχε μετακομίσει στη Νίκαια. Ο πεθερός φέρεται να ήρθε από τη Θεσσαλονίκη όπου μένει και έστησε ενέδρα στο θύμα. Από το περιβάλλον του ο δράστης περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα.

«Μαμά, ένας κακός σκοτώνει τον μπαμπά μας!»

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Action24, ανέφερε:

«Το πρωί ανοίγοντας το παντζούρι του σπιτιού μου άκουσα έναν πυροβολισμό και ουρλιαχτά. Έβγαλα το κεφάλι μου από το παράθυρο και βλέπω στο απέναντι πεζοδρόμιο κάποιον που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και ακούω και έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά σταμάτησαν. Η σύζυγος του θύματος ήταν στο μπαλκόνι και φώναζε ''Στέλιο, Στέλιο, μπες μέσα, βοήθεια, βοήθεια!''. Ο δολοφόνος έφυγε λίγο προς τα πίσω, ξαναεπέστρεψε κοιτώντας προς το σπίτι του θύματος. Ακούω έναν τρίτο πυροβολισμό και μετά τον έχασα από τα μάτια μου. Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε».

«Παιδιά υπήρχαν. Και το αγόρι τους και το κορίτσι τους ήταν στην μπαλκονόπορτα, αλλά τα πήρε η μητέρα τους και τα έβαλε μέσα. Πήγα μαζί της στην κατάθεση που έδωσα και άκουσα στο αστυνομικό τμήμα ότι το αγοράκι που είχε βγει στο μπαλκόνι για να το πάρει ο μπαμπάς του να πάει στο νήπιο να λέει: ''Μαμά, μαμά, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά μας!''», συνέχισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ