Κατερίνη: Πλημμύρες σε δρόμους και σε οικισμό - Προβλήματα και στην Ημαθία
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κατερίνη σημειώθηκαν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.
Από τις 10 το πρωί οι δρόμοι Ρήγα Φερραίου, λεωφόρος Στρατού και Βασιλέως Παύλου έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με αποτέλεσμα να παραμένουν απροσπέλαστοι.
Κάτοικοι και επιχειρηματίες του οικισμού στην Παραλία παρακολουθούν με αγωνία το καιρικό φαινόμενο ελπίζοντας να μην υπάρξει επιδείνωση.
Η Τροχαία έχει απαγορεύσει την κίνηση των οχημάτων στους δρόμους που έχουν πλημμυρίσει.
Στην Ημαθία σε δύο αγροτικούς δρόμους έχει κλείσει η ιρλανδική διάβαση και από τις 9 το πρωί είναι απροσπέλαστοι.
Η ιρλανδική διάβαση στον αγροτικό δρόμο Βέροιας – Λαζοχώρι και η διάβαση Μακροχώρι – Ταγαροχώρι καθώς έχει ανέβει επικίνδυνα η στάθμη του Τριπόταμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία: Πλημμύρισε η παραλιακή - Απροσπέλαστοι οι δρόμοι
Ναύπλιο: Η κακοκαιρία Emil πλημμύρισε δρόμους και σπίτια
Πάπας Λέων: «Δόξα τω Θεώ» για την προσωρινή ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
23:28
Σερβία: Παράταση για την πώληση μετοχών της κρατικής εταιρείας πετρελαίου από ρωσικές εταιρείες
23:19
Ευρωκοινοβούλιο: Η Τουρκία δεν μπορεί να επανέλθει στην ενταξιακή πορεία υπό τις σημερινές συνθήκες
23:10
Βρετανία: Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου προειδοποιεί για περικοπές λόγω έλλειψης κονδυλίων
23:01