Θεσσαλονίκη: Οπαδική επίθεση νεαρών σε ανήλικο - Του ζήτησαν να βγάλει μπλούζα του Ηρακλή
Ανανεώθηκε:
Ακόμα ένα επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα, που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη δύο νεαρών που απείλησαν και έβρισαν ανήλικο, εκτυλίχθηκε στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης.
Το συμβάν έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν δύο άγνωστοι νεαροί ακολούθησαν και ακινητοποίησαν ανήλικο αγόρι επί της οδού Αγίας Σοφίας.
Οι δύο 20χρονοι ζήτησαν με απειλές και βρισιές από τον 16χρονο να βγάλει την μπλούζα του Ηρακλή την οποία φορούσε.
Η αστυνομία λίγη ώρα αργότερα κατάφερε και ταυτοποίησε τους δύο νεαρούς που απείλησαν τον ανήλικο μαθητή.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Στην ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει: «Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης ληστείας με αθλητικό υπόβαθρο σε βάρος 16χρονου, στο κέντρο της πόλης, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δύο (2) δραστών.
Πρόκειται για 20χρονους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εξύβριση και απειλή.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, απογευματινές ώρες της 29-02-2024 εντόπισαν τον ανήλικο να κινείται στο κέντρο της πόλης και αφού τον ακολούθησαν, ο ένας εκ των δύο ζήτησε επιτακτικά να του παραδώσει μπλούζα που φορούσε, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας της πόλης, απειλώντας τον και εξυβρίζοντάς τον.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Συναγερμός για πυρκαγιά στην ΒΙΠΕ στο Κορωπί - Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
14:06
Μέτρα για πυρόπληκτους: Αποζημιώσεις εξπρές, ενίσχυση επιδόματος για οικοσκευές, Γερμενό Pass
14:04
Ανδρουλάκης από Πόρτο Γερμενό: Η πολιτική προστασία στη χώρα μας πρέπει να αποκτήσει ένα άλλο δόγμα
13:56
Διυπουργική για πυρκαγιές: Στόχος οι άμεσες αποζημιώσεις και αντιδιαβρωτικά έργα πριν το φθινόπωρο
13:46