ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Εντόπισαν την τετραμελή σπείρα που άρπαξε 50 χιλιάδες ευρώ από γυναικεία τσάντα

Λάρισα: Εντόπισαν την τετραμελή σπείρα που άρπαξε 50 χιλιάδες ευρώ από γυναικεία τσάντα
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Στην εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού που έγινε πριν από περίπου δέκα μέρες σε χωριό της Θεσσαλίας, προχώρησε η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.  

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των Αρχών δράστες της κλοπής γυναικείας τσάντας μέσα από αυτοκίνητο, που περιείχε σχεδόν πενήντα χιλιάδες ευρώ, ήταν τέσσερα άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία το πρωί της 23-02-2024, τρεις από τους δράστες μετέβησαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων και εμπορίας αυτοκινήτων, το οποίο είχε μισθωθεί από τον έναν δράστη, όπου έθραυσαν το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού άλλου Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ημεδαπού άνδρα, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία τσάντα ημεδαπής γυναίκας που περιείχε χρηματικό ποσό, ύψους 49.000 ευρώ καθώς και ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο μισθωμένο όχημα και διέφυγαν, ενώ κατά την επιστροφή του εν λόγω οχήματος στην έδρα της εταιρείας από τον τέταρτο δράστη, διαπιστώθηκε από τον ιδιοκτήτη της ότι έλειπε η οπίσθια κρατική πινακίδα κυκλοφορίας.

Σε βάρος της τετραμελούς σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος για διακεκριμένη κλοπή και κλοπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ