Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος με μαχαίρι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
Αντιμέτωποι με μια υπόθεση μυστήριο όπου άνδρας βρέθηκε με τραύμα από μαχαίρι σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη είναι οι αστυνομικοί.
Ο 50χρονος που φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία σήμερα στις 17:00 από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Μενεμένης.
Άμεσα, όπως αναφέρει το ThessToday οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο ειδοποίησαν και την Άμεση Δράση. Μυστήριο παραμένει το πώς ακριβώς ο 50χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι στην κοιλιά.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο ThessToday πώς εξετάζεται τόσο το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας όσο και το σενάριο του εργατικού ατυχήματος. Φως στις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού θα ρίξουν οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την Τρίτη απολογείται ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού στο Σύνταγμα
Τουλάχιστον 16 νεκροί μετά από «μαζική» ρωσική επίθεση στο Κίεβο
16:58
Ρουμανικό F-16 κατέστρεψε θαλάσσιο drone κοντά σε εγκαταστάσεις αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
16:47
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Μαραθέα Καρδίτσας
16:44
Βρέθηκαν οι σοροί δύο Βέλγων πεζοπόρων που αγνοούνταν στις Άλπεις από το 1992
16:37