Κόρινθος: Αναβλήθηκε η δίκη του 45χρονου «παλαιοχριστιανού»
Αναβολή πήρε η δίκη του 45χρονου, ο οποίος διέμενε σε σπηλιές σε αγροτική περιοχή μαζί με παιδιά στην περιοχή της Κορινθίας. Λόγω παρέλευσης του ωραρίου, ο φερόμενος ως «Παλαιχριστιανός» θα κληθεί να δώσει σε μεταγενέστερο χρόνο, εξηγήσεις για μη φοίτηση των παιδιών του στο σχολείο. Στον χώρο που ζούσαν κάτω από κακές συνθήκες, βρέθηκε και οπλισμός.
Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περι απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. Ο 45χρονος είχε επιλέξει να ζει με την οικογένειά του κάτω απο συνθήκες που ερευνώνται αν είναι κατάλληλες να ζουν και να μεγαλώνουν παιδιά.
Η πολύτεκνη οικογένεια είχε κρύψει τα όπλα και τις σφαίρες, που εντόπισε η Αστυνομία σε τάφρο 30 μέτρων, κάτω από παράπηγμα που αποτελούσε το σπίτι της στην περιοχή Μάννα, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απολογείται σήμερα ο Παλαιοχριστιανός της Κορινθίας
Κρυμμένη παραμένει η σύζυγος του Παλαιοχριστιανού - Τι δήλωσε μέσω του δικηγόρου της
«Ο Τόμι Σέλμπι επέστρεψε»: Οι fans των Peaky Blinders παραληρούν με το πρώτο trailer της ταινίας
10:17
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή χαλκού και κατοχή όπλων
10:08
Ρεκόρ προβολών για το πρώτο teaser του «The Devil Wears Prada 2»
10:02
«Marty Supreme»: Ιστορικό ρεκόρ για τον Τιμοτέ Σαλαμέ και την A24 στο χριστουγεννιάτικο box office
09:52