Διόνυσος: Διάρρηξη με λεία 90.000 ευρώ - Άρπαξαν λίρες, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια
Ανανεώθηκε:
Ληστεία με λεία 90.000 ευρώ σημειώθηκε στην περιοχή του Διονύσου, σε πολυτελή οικία όπου διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ηλικιωμένο ζευγάρι επιστρέφοντας το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι του, καθώς έλειπε το τελευταίο δεκαήμερο από την μονοκατοικία, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει, πιθανότατα με λοστό, το παράθυρο στο ισόγειο, είχαν μπει μέσα, είχαν κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι και είχαν αρπάξει χρυσές λίρες, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια.
Πώς έδρασαν
Όπως όλα δείχνουν, οι δράστες γνώριζαν πάρα πολύ καλά πώς να κινηθούν. Πρώτα έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, την τηλεφωνική γραμμή, ούτως ώστε να μην μπορεί να ειδοποιηθεί η εταιρεία σεκιούριτι.
Στη συνέχεια πήραν τον εξωτερικό συναγερμό, τον έσπασαν και τον έβαλαν μέσα σε έναν κουβά με νερό προκειμένου η σειρήνα που ηχεί να μην ακούγεται σε απόσταση αρκετών μέτρων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γλυφάδα: Λήστεψαν και χτύπησαν 82χρονη στο σπίτι της
Η Chiara Mastroianni για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το μουσικό υπερθέαμα «Dream Requiem»
16:50
Κόντρα Πλεύρη - Κωνσταντοπούλου για το μεταναστευτικό: «Και τον Θεμιστοκλή θα κατηγορούσατε για push back» - «Οι θέσεις σας είναι γνωστές»
16:43
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 115 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιανουάριο
16:36
Ζελέσνκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να ανταλλάξει drones με πολωνικά μαχητικά
16:32