ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 22χρονος για απόπειρα αρπαγής 16χρονης - Σεσημασμένος για πορνογραφία ανηλίκων

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 22χρονος για απόπειρα αρπαγής 16χρονης - Σεσημασμένος για πορνογραφία ανηλίκων

Χειροπέδες

ΑΠΕ/ΜΠΕ

Προσπάθησε να βάλει με τη βία στο αυτοκίνητο του μία νεαρή κοπέλα και δεν δίστασε να κλέψει και τα σκουλαρίκια της, τα οποία πάνω στην πάλη την στιγμή που η κοπέλα αντιστεκόταν της έπεσαν μέσα στο ΙΧ του δράστη και όλα αυτά από έναν 22χρονο, ο οποίος τελεί ήδη υπό περιοριστικούς όρους καθώς είχε κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων.

Όλα έγιναν στην περιοχή του Χαϊδαρίου, όταν μία νεαρή κοπέλα 16 ετών επέστρεφε στο σπίτι της και ξαφνικά είδε μπροστά της το δράστη ο οποίος με τη βία προσπάθησε να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο του, το οποίο όπως αποδείχθηκε αργότερα ανήκε στον πατέρα του. Η 16χρονη αντιστάθηκε όπως μπορούσε και πάλεψε με τον δράστη και κατάφερε την τελευταία στιγμή να του ξεφύγει και τρέχοντας να ζητήσει βοήθεια σε ένα διπλανό σπίτι. Ειδοποίησε μάλιστα τους γονείς της και λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Τελικά ο δράστης και ο πατέρας του εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και η νεαρή κοπέλα αναγνώρισε στο πρόσωπο του το άτομο που της είχε επιτεθεί. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής και για ληστεία και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να κρατηθεί και οι αρχές να τον προσαγάγουν και πάλι ενώπιον του αύριο το πρωί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ