Αχαρνές: Πέπλο μυστηρίου για τον θάνατο κλειδαρά - Βρέθηκε νεκρός με τραύματα στο λαιμό
Ανανεώθηκε:
Η ελληνική αστυνομία ερευνά τα αίτια θανάτου του 59χρονου κλειδαρά
EUROKNISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΈρευνα διενεργούν οι αρχές για τον θάνατο κλειδαρά που εντοπίστθηκε νεκρός μέσα στο κατάστημα του στις Αχαρνές το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο 59χρονος κλειδαράς εντοπίστηκε με τραύματα στο λαιμό, με τους ανθρώπους που τον βρήκαν να ειδοποιούν αμέσως την αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τις συνθήκες θανάτου. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, μέχρι στιγμής, τα στοιχεία αποκλείουν εγκληματική ενέργεια.
Όπως προκύπτει από τις πρώτες εκτιμήσεις των αρμόδιων αρχών το δυστύχημα έγινε την στιγμή που ο κλειδαράς, με τροχό, επιχειρούσε να φτιάξει ένα κλειδί.
ΚΟΣΜΟΣ
Καμπανάκι κινδύνου από τον ΠΟΥ για τις επιθέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
12:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρωθυπουργός πήρε την απόφαση να δείξει ευαισθησία και αυστηρότητα
12:05
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 40χρονη μεθυσμένη οδηγός για πρόκληση τροχαίου - Χειροπέδες και σε συνεπιβάτη
11:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Φωτεινή Αραμπατζή ζητά σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση κάθε Αρχής, δεν έχω διαπράξει το παραμικρό»
11:43
ΚΟΣΜΟΣ