ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 3χρονη κόρη του

Λάρισα: Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 3χρονη κόρη του

Χειροπέδες σε άνδρα που συνελήφθη από τους αστυνομικούς

EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 47χρονος γατρός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του μέσα στο αυτοκίνητο του, σε περιοχή της Λάρισας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό που συνέλεξαν οι Αρχές από το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση των Αρχών από το «Χαμόγελο του παιδιού», ο 47χρονος κατηγορούμενος την ώρα που βρισκόταν μόνος του με την 3χρονη κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο του φέρεται να προέβη σε γενετήσια πράξη.

Η μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγος του φερόμενου ως δράστη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, διότι επέστρεψε την ανήλικη 4 ώρες αργότερα από την ώρα που όριζαν οι όροι του διαζυγίου τους.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας και συνελήφθη. Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του παιδιού»

«Μετά από ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοσιότητας που έλαβε η σύλληψη άνδρα με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι:

27.02.2024 και τις πρώτες πρωινές ώρες, λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3 χρόνου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν, πατέρα του.

Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ