Θεσσαλονίκη: Μασκαράδες άρπαξαν μπουκάλια με λάδια από σούπερ μάρκετ και τα μοίρασαν σε πολίτες
Ανανεώθηκε:
Μασκαράδες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στην Άνω Πόλη Θεσσσαλονίκης
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (φωτο αρχείου)Ένα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαρτίου, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.
Ομάδα αγνώστων ντυμένοι μασκαράδες μπήκε σε σούπερ μάρκετ, αφαίρεσε συσκευασίες ελαιολάδου τις οποίες στη συνέχεια μοίρασε σε πολίτες που βρίσκονταν σε λαϊκή αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης ομάδα ατόμων που φορούσε αποκριάτικες στολές διέσχισε αρχικά τη λαϊκή αγορά επί της οδού Γκράτσιου, στην Άνω Πόλη, παίζοντας μουσική και μοιράζοντας φυλλάδια.
Στη συνέχεια τα άτομα κατευθύνθηκαν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας που βρίσκεται πλησίον της λαϊκής αγοράς. Εισήλθαν στο κατάστημα, αφαίρεσαν συσκευασίες ελαιολάδου και τις μοίρασαν σε πολίτες που βρίσκονταν στη λαϊκή αγορά.
Κατά την παρέμβασή τους τα άτομα πέταξαν και τρικάκια τα οποία έγραφαν «Όλες μαζί διεκδικούμε το λάδι που μας βγάζουν» και «Να μην συνηθίσουμε την πείνα, να μην συνηθίσουμε το κρύο. Συλλογικές λύσεις στο εδώ και στο τώρα».
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεχόμουν ασφυκτικές πιέσεις από τον Αυγενάκη κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος Ευάγγελος Σημανδράκος
13:33
Ανδρουλάκης για Κωνσταντινόπουλο: Δεν δέχομαι κανείς να πυροβολεί τη συλλογική μας προσπάθεια (vid)
13:11
Βίντεο από την κηδεία του Αλί Λαριτζανί στην Τεχεράνη παρουσία πλήθους κόσμου
13:08
Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη για να αντιμετωπίσει τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
13:05