Θεσσαλονίκη: Μασκαράδες άρπαξαν μπουκάλια με λάδια από σούπερ μάρκετ και τα μοίρασαν σε πολίτες
Ανανεώθηκε:
Μασκαράδες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στην Άνω Πόλη Θεσσσαλονίκης
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (φωτο αρχείου)Ένα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαρτίου, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.
Ομάδα αγνώστων ντυμένοι μασκαράδες μπήκε σε σούπερ μάρκετ, αφαίρεσε συσκευασίες ελαιολάδου τις οποίες στη συνέχεια μοίρασε σε πολίτες που βρίσκονταν σε λαϊκή αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης ομάδα ατόμων που φορούσε αποκριάτικες στολές διέσχισε αρχικά τη λαϊκή αγορά επί της οδού Γκράτσιου, στην Άνω Πόλη, παίζοντας μουσική και μοιράζοντας φυλλάδια.
Στη συνέχεια τα άτομα κατευθύνθηκαν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας που βρίσκεται πλησίον της λαϊκής αγοράς. Εισήλθαν στο κατάστημα, αφαίρεσαν συσκευασίες ελαιολάδου και τις μοίρασαν σε πολίτες που βρίσκονταν στη λαϊκή αγορά.
Κατά την παρέμβασή τους τα άτομα πέταξαν και τρικάκια τα οποία έγραφαν «Όλες μαζί διεκδικούμε το λάδι που μας βγάζουν» και «Να μην συνηθίσουμε την πείνα, να μην συνηθίσουμε το κρύο. Συλλογικές λύσεις στο εδώ και στο τώρα».
Νέες απειλές Τραμπ για αφανισμό του Ιράν: «Μπορεί να έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει πλέον»
09:15
Η εκμάθηση μουσικού οργάνου στα 70 κάνει… θαύματα για τον εγκέφαλο σύμφωνα με μελέτη
09:00
Ο χρυσός δεν «λάμπει» πάντα - Γιατί κατρακύλησε σχεδόν 30% μέσα σε πέντε μήνες
08:52
«Φρένο» στη διαφθορά για διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις, έκδοση άδειας χωρίς μεσάζοντες
08:40