Βίντεο ντοκουμέντο από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας - Ο δράστης εμβολίζει μηχανή της ΔΙΑΣ
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΤη στιγμή που ύποπτος εμβολίζει μηχανή της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον αστυνομικό που επιβαίνει δείχνει βίντεο ντοκουμέντο. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια καταδίωξη το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Για πάνω από ένα χιλιόμετρο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν άνδρα που δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν.
Κατάφεραν τελικά να τον εγκλωβίσουν και να τον ακινητοποιήσουν. Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκίνητου βρέθηκαν πάνω από δέκα κιλά χασίς.
Η καταδίωξη ξεκίνησε από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων, και μέσα από τα στενά της κατοικημένης περιοχής, βάζοντας σε κίνδυνο πολλές φορές διερχόμενους πολίτες.
Ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να εξαφανιστεί χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν - αφού γνώριζαν καλά την περιοχή - να τον εγκλωβίσουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο και αφού έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο εντόπισαν τα ναρκωτικά.
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
00:30
Σουηδία: Ρωσία, Ιράν και Κίνα οι τρεις μεγάλες απειλές για τη χώρα
23:59