Μεταφέρθηκε στην Αθήνα το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ
Στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τέταρτης το 20 μηνών κοριτσάκι, που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ το οποίο ανήκε στην οικογένειά του στον 'Αγιο Νικόλαο Λασιθίου.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, από το Ηράκλειο στην Αθήνα, και στη συνέχεια στο νοσοκομείο "Αγία Σοφία" προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα με το αριστερό μάτι του παιδιού αφού έφερε μεγάλο και βαθύ τραύμα πάνω από το φρύδι.
Υπενθυμίζεται ότι το μόλις 20 μηνών κοριτσάκι, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στην παιδοχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ενώ κρίθηκε απαραίτητη ή μεταφορά του στην Αθηνα, κάτι που έγινε αμέσως μόλις σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του.
Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας - Ενισχύονται τα μελτέμια - Στα 7 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
Πυροσβεστική: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα (24/08) σε πέντε περιφέρειες της χώρας
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (24 Αυγούστου)
06:30
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Τέλος χρόνου για την υποβολή αιτήσεων για προσλήψεις αναπληρωτών
06:00