Μεταφέρθηκε στην Αθήνα το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ
Στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τέταρτης το 20 μηνών κοριτσάκι, που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ το οποίο ανήκε στην οικογένειά του στον 'Αγιο Νικόλαο Λασιθίου.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, από το Ηράκλειο στην Αθήνα, και στη συνέχεια στο νοσοκομείο "Αγία Σοφία" προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα με το αριστερό μάτι του παιδιού αφού έφερε μεγάλο και βαθύ τραύμα πάνω από το φρύδι.
Υπενθυμίζεται ότι το μόλις 20 μηνών κοριτσάκι, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στην παιδοχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ενώ κρίθηκε απαραίτητη ή μεταφορά του στην Αθηνα, κάτι που έγινε αμέσως μόλις σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του.
SPONSORED
Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Δρόσος - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
19:19
Βιβλίο εμπόρου 800 ετών βρέθηκε σχεδόν άθικτο μέσα σε μεσαιωνική τουαλέτα στη Γερμανία
19:15
«Σταμάτησα να μετράω στους 487» - Γάλλος τραπεζίτης εξέδιδε τη σύντροφό του σε εκατοντάδες άνδρες
19:05
Η K-pop κατέκτησε τα AMA 2026: Οι BTS έγραψαν ιστορία και η Τέιλορ Σουίφτ έφυγε χωρίς βραβείο
19:01