Χιόνια στην Ήπειρο: Ο Μάρτιος «έντυσε» στα λευκά το Μέτσοβο
Χιονισμένο γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη το Μέτσοβο
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥΣτα δύο χωρίστηκε η χώρα όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, με ανοιξιάτικες εικόνες στη νότια Ελλάδα και χιόνια στα βόρεια. Ιδιαίτερα στην Ηπειρο και την Κεντρική Μακεδονία. ο Μάρτιος έφερε χιόνια.
Οι πυκνές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης στο Μέτσοβο αλλά και στις ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων γενικότερα.
Στο Μέτσοβο συγκεκριμένα, ο όγκος του χιονιού ήταν μεγάλος, με αποτέλεσμα να το «στρώσει», ωστόσο αρκετό χιόνι παρατηρήθηκε και σε άλλες ορεινές περιοχές, όπως η Φούρκα Κόνιτσας και η Μηλιά.
Τα καλά νέα είναι ότι, σύμφωνα με το epiruspost, δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης.
Δώδεκα αποχιονιστικά κινητοποιήθηκαν από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου για να αντιμετωπιστούν προβλήματα από την χιονόπτωση που εκδηλώνεται.
Δείτε το βίντεο με το χιονισμένο Μέτσοβο:

Εντονη χιονόπτωση χωρις σημαντικά προβλήματα στους δρόμους του Μετσόβου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥΔείτε επίσης φωτογραφίες από τη χιονισμένη Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, μέσα από τις εικόνες του Forecast Weather Greece:


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Copernicus: Ο θερμότερος όλων των εποχών ο χειμώνας του 2023-2024 στην χώρα μας
Στη φυλακή το ζευγάρι του ιδιωτικού ΚΕΠ για την κατηγορία του κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων
17:26
Ανακάμπτουν οι αγορές - Επέστρεψαν τα κέρδη μετά τις δηλώσεις του Τραμπ
17:24
Για πρώτη φορά η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο πρόγραμμα εκπαίδευσης αστροναυτών της ESA
17:19
Ταυτοποιήθηκε και δεύτερο άτομο που ήταν παρών στη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
17:14