Ήθελαν νεκρό τον δικαστικό του Εφετείου Πειραιά - Του έστειλαν βόμβα με κροτίδες & ξυράφια
Ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποίησαν άνδρες του ΤΕΕΜ στο σπίτι δικαστικού του Εφετείου Πειραιά, στον οποίο άγνωστοι έστειλαν δέμα παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό.
Ο δικαστικός πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διαπιστώσει ότι το δέμα - πιθανώς βιβλίο - είχε καλώδια και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.
Μετά την ελεγχόμενη έκρηξη οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο μηχανισμός περιείχε κροτίδες και ξυράφια, ενώ εκτιμούν πως εάν ο δικαστικός δεν είχε αντιληφθεί την παγίδα τώρα θα ήταν νεκρός.
Παρόμοιος εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε βιβλίο είχε σταλεί και πριν από έναν μήνα σε άλλη δικαστική λειτουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνδεσμολογία των δύο μηχανισμών είνα η ίδια.
CULTURE
Η νέα ζωή Χάρι και Μέγκαν στη Βρετανία: Η υποκριτική, οι φιλανθρωπίες και η βασιλική οικογένεια
08:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κικίλιας: Τα νησιά μας και ο τουρισμός είναι σημαντικά για την οικονομία
08:29
CULTURE
Ο Κιτ Χάρινγκτον στον νέο «Χάρι Πότερ» του HBO ως Γκίλντεροϊ Λόκχαρτ
08:24
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Σμύρνη: Στις καταθέσεις οι απαντήσεις για το κίνητρο του δράστη - Η ιατροδικαστική και το βίντεο
08:16
ΕΛΛΑΔΑ