Αττική Οδός: Ποιοι κόμβοι κλείνουν από την προσεχή Τετάρτη λόγω εργασιών στο οδόστρωμα
Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 της Τετάρτης 09/08/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 10/08/2023 η έξοδος προς Λ. Κηφισίας (έξοδος 11) στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην Αττική Οδό.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την έξοδο προς Λ. Πεντέλης (έξοδος 12), την έξοδο προς οδό Πλαπούτα (έξοδος 10Α) ή την έξοδο προς Λ. Κύμης (έξοδος 10Β).
Κλειστή λόγω εργασιών θα είναι η είσοδος από Λ. Φυλής (είσοδος 6) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 του Σαββάτου 09/03 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 10/3.
Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική οδό: Πότε και ποιες έξοδοι θα παραμείνουν κλειστές
Κίνηση: Σημειωτόν στον Κηφισό λόγω ακινητοποιημένου οχήματος – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Κέιτ Χάντσον: Πώς η απόφαση να αναμετρηθεί με τους φόβους της μεταμόρφωσε την καριέρα της
11:13
Μαρινάκης για Ανεστίδη: «Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48